جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 63070
    تاریخ انتشار: 20/تير/1396 - 15:46
    باشگاه پرسپولیس

    اخرین اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس:بازگشت اقای گل سرخ پوشان قطعی شد/ تلاش برای اضافه شدن به اردوسرخ پوشان/بمب جنجالی در پرسپولیس ماندنی شد

    آقای گل دو فصل اخیر لیگ برتر با وجود پایان مهلتی که برای مشخص شدن وضعیتش به باشگاه داده بود نتوانست تیم جدیدش را انتخاب کند و مجددا در خدمت سرخپوشان خواهد بود.

    اخرین اخبار نقل و انتقالات پرسپولیس:بازگشت اقای گل سرخ پوشان قطعی شد/ تلاش برای اضافه شدن به اردوسرخ پوشان/بمب جنجالی در پرسپولیس ماندنی شد

     مهدی طارمی که هنوز نتوانسته بود مبلغ مورد نظر باشگاه پرسپولیس را برای دریافت رضایتنامه اش پرداخت کند تصمیمش را برای ماندن در این تیم گرفت. مهاجم ملی پوش پرسپولیس اصرار زیادی داشت تا در فصل منتهی به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه لژیونر شود و خودش را به فوتبال اروپا معرفی کند.

     

    همین موضوع باعث شد به هر دری بزند تا بتواند مبلغ مد نظر باشگاه را تامین کند. طارمی در ابتدا تصمیم داشت مبلغ رضایتنامه اش را کاهش دهد. رفت و آمدهای پیاپی این بازیکن به باشگاه پرسپولیس ثمره ای در بر نداشت تا طارمی را مجبور به فراهم کردن این رقم کند. باشگاه حتی حاضر نشد رضایتنامه طارمی را با چندین چک بدهد و اعلام کرد این پول را نقدی می خواهد.

     

    او که چند دوست متمول دارد تمام تلاش خود را کرد تا یک میلیون یورو را تا ظهر پنج شنبه گذشته آماده کند اما باز هم نتوانست این پول را فراهم کند تا همه چیز به این هفته کشیده شود.

     

    مدیر برنامه های طارمی ظهر یکشنبه برای پیگیری مسایل مالیاتی حسین ماهینی به باشگاه پرسپولیس رفته بود گپ و گفت ویژه ای درباره مهاجم گلزن پرسپولیس هم داشت. طاهری به وی اعلام کرد حاضر نیست به هیچ وجه مبلغ رضایتنامه را کاهش دهد و اگر این بازیکن نتواند ظرف یکی دو روز آینده تکلیف را روشن کند به کمیته انضباطی خواهد رفت تا بابت دیرکرد خود برای حضور در تمرینات جریمه شود.

     

    پس از آنکه باشگاه از موضع خود کوتاه نیامد در نهایت مهدی طارمی صبح امروز دوشنبه تصمیم نهایی خود را گرفت و در پرسپولیس ماندگار شد.

     

    پندار خمارلو مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در گفتگو با خبرنگار مهر ماندن مهدی طارمی در پرسپولیس را تایید کرد.

    منبع : جام نیوز

    نظرات بینندگان
    نظرات شما